Skip to main content
search

Keytorc tarafından düzenlenen, Türkiye’nin ilk Yazılım Test Hackathon’u 9 Kasım 2016 tarihinde gerçekleştirilen Final Round’u ile tamamlandı. Etkinlik kapsamında, test otomasyon uzmanları ve konuya ilgi duyan öğrenciler, bir web uygulaması üzerinde yeteneklerini sergilediler.

98 ekiple 269 kişinin yer aldığı ve son derece geniş bir katılıma sahne olan etkinlikte, finale kalan 10 ekip arasından jUnited birinci oldu. Çeşitli tutarlarda hediye çekinin sahibi olan ilk üç ekip, ayrıca 25 Nisan 2017 tarihinde sekizincisi gerçekleşecek TestIstanbul Konferansı’na da ücretsiz olarak katılım hakkı elde etti.

Final töreni öncesinde bir konuşmasında Keytorc Ekibi, “Bu tür bir etkinliğin, dünya genelinde 2016 yılının önde gelen 20 Test Hizmeti şirketinden biri olarak gösterilen Keytorc tarafından düzenlenmesi gerektiğine inandığımız için harekete geçtik. Gördüğümüz yoğun ilgi, gençlerin bu alana olan ilgisinin ve bilişim sektörünün gereksinimlerinin bir kez daha altını çizdi” ifadelerini kullandı.

Ayrıntılı bilgilere Keytorc Test Otomasyon Hackathon’u sayfasından erişilebilecek etkinlikte, ilk üç ekip şu şekilde sıralandı:

  • Birincilik Ödülü, jUnited: Sahibinden.com’dan Can Yıldırım, Sezai Can ve Murat Mercan
  • İkincilik Ödülü, Firewater: TAİ’den Kadir Yiğitözü, Mehmet Evren Coşkun ve Volkan Şendağ
  • Üçüncülük Ödülü, TriQuality: Kredi Kayıt Bürosu’ndan Eşref Düz, Kerem Ulusoy ve Volkan Tolu

 

junited

Close Menu