Skip to main content
search

Keytorc Romanya ve Azerbaycan’ın ardından yurtdışındaki 3. ofisini geçtiğimiz hafta Belçika’nın başkenti Brüksel’de devreye aldı.

Geçtiğimiz dönemde Test Magazine’in “Dünyanın En İyi 20 Test Şirketi” ve MergerMarket’in “Takip Edilmesi Gereken 10 Şirket” listelerinde yer almak gibi uluslararası başarılar elde eden ve global yazılım ihracatı hedeflerini yakalayan Keytorc, Romanya ve Azerbaycan’ın ardından yurtdışındaki 3. ofisini Belçika’nın başkenti Brüksel’de açarak bu başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Keytorc’un Brüksel ofisinde özellikle Yazılım Test Hizmetleri, Test Olgunluk Ölçümü, ve ISTQB Akredite Test Eğitimleri konularına odaklanılacağını açıklayan Keytorc Yönetimi, “Türkiye, yazılım ve yazılım testi alanında know-how ihraç eden nadir ülkelerden biri konumunda bulunuyor. Belçika ofisi ise Keytorc’un globalleşme konusundaki vizyonunun önemli sonuçlarından biri. Önümüzdeki dönem için hedeflediğimiz daha da büyük kazanımlar ile ülkemizin bu alandaki bilinirliğini arttırmayı amaçlıyoruz.” ifadelerini kullandı.

– Keytorc

Close Menu