Skip to main content
search

Müşterilerin artan talepleri, BT organizasyonlarının yazılım test süreçlerinin yapılandırılmasını ve sürekli iyileştirilmesini zorunlu kılmaktadır. Günümüz dinamik koşullarında yazılım test aktiviteleri, ileri seviyede karmaşık ve zorlayıcıdır.

Kurumlar alanlarında rekabetten uzak kalmamak adına, teknik yeterliliklerini ve altyapılarını geliştirmeye odaklanmaktadırlar. Etkin ve kalıcı çözümlere odaklanarak, operasyonel verimliliklerini arttırmaya, test maliyetlerini düşürmeye, risklerini azaltmaya ve müşterilerinin yüksek kalite beklentilerini karşılamaya çalışmaktadırlar.

Keytorc Testing Center of Excellence (K-TCoE), herhangi bir BT organizasyonu için, ürün kalitesini arttıran, yazılım test maliyetlerini düşüren, dışkaynak test hizmeti alımına olanak tanıyan en erişebilir ve uygulanabilir çözümdür. K-TCoE yaklaşımı ile standart test süreçleri, verimli kaynak kullanımı ve etkin test yönetimi mümkün olmaktadır.

K-TCoE çözümünün dayandığı temel unsurlar;

– Güncel test teknolojilerinin ve araçlarının kullanım

– Bireysel sorumluluk ve yük dengelemesi

– Standartlaştırılmış test süreçleri ve sürekli gelişim

– Yüksek yetkinlikte test danışman ve uzmanları

– İş alanı bilgisi

– Rotasyon esnekliği

– Müşteri Memnuniyeti ve SLA odaklı teslimat olarak sıralanabilir.

Test hizmet alımlarında başarılı olmanın en önemli şartı, etkin SLA kullanımıdır. Organizasyonunuzun ihtiyaçları doğrultusunda, Keytorc geniş bir SLA çeşitliliği sunabilmektedir:

– Takvim ve Bütçe Kayması

– Hata Reddedilme Oranı, Hata Tekrar Test Süresi

– Test Etkinliği

– Test Hazırlık ve Koşum Verimliliği

– Personel İhtiyaçlarına en kısa sürede cevap verilmesi, Esneklik

– Test Çıktı Kalitesi

– Müşteri Memnuniyeti

TCOE Yaklaşımımız ile ilgili sunumu görmek için tıklayınız: http://www.slideshare.net/keytorc

EMEA bölgesindeki lider yazılım test firması olan Keytorc’un  yazılım test danışmanları ile iletişime geçmek için:www.keytorc.com ya da blogs.keytorc.com

 

 

Leave a Reply

Close Menu