Skip to main content
search

Keytorc olarak globalde yayımlanan Insights Success dergisinin dünyadaki yazılım testi şirketleri arasında yaptığı değerlendirmede; “The 10 Best Performing Software Testing Solution Providers 2018” sayısında yer aldık.

İngiltere menşeili uluslararası yayın kuruluşu Insights Success dergisi, yazılım testi alanında danışmanlık hizmetleri sunan Keytorc yöneticileri ile röportaj yaptı. Keytorc’un global düzeydeki başarıların yanı sıra, düzenlemekte olduğu uluslararası etkinliklere de değindi.

Ayrıca, Keytorc’un 4 kıtada, 25 ülkede, 800 müşteriye verdiği hizmetlerin vurgulandığı röportajda, müşterilerine sunduğu Dış Kaynak kullanımı, Test Otomasyonu, Performans Testler, Kod Kalitesi gibi katma değerli servislerinin kalitesine de dikkat çekildi.

Keytorc’un Avrupa’nın en prestijli ödülü European Testing Awards’a 4 kez aday olması ve DevOps Industry Awards’ta da aday gösterilmesine yer verildi ve Keytorc’un uluslararası kimliğinin önemi vurgulandı. Ayrıca Test Magazine’in top 20 Leading European Testing Providers listesinde de yer edinmiş olduğuna dikkat çekildi.

Insight Success, röportajı ‘Keytorc, temel olarak test kapsamı, test etkinliği ve üretkenlik konularında iyileştirmelerle sonuçlanan çok sayıda test otomasyon teknolojisine öncülük etmiştir.’ ifadelerine yer verdi.

Haberin tamamına buradan ulaşabilirsiniz.

Close Menu