Skip to main content
search

‘Yazılım Testi Oscarları’ olarak da anılan European Software Testing Awards, Keytorc’u 4. kez aday olarak gösterdi. Keytorc, 21 Kasım 2018’de gerçekleştirilecek ödül töreninde, ‘Best Test Automation Project’ kategorisinde birincilik için yarışacak.

Keytorc, yazılım dünyası için oldukça önemli olan bu organizasyonda 2015, 2016, 2017 ve 2018 yıllarında aday olarak, 4 kez finale kalan ilk ve tek Türk şirketi olarak başarısını gözler önüne serdi. ‘En İyi Test Otomasyon Projesi (Non-Functional)’ kategorisinde birincilik için yarışacak olan Keytorc, bu senede European Software Testing Awards’ta aday olarak gösterilmiş olmanın gururunu yaşıyor.

Yazılım testi danışmanlık hizmetleri sunmakta olan Keytorc, İngiltere merkezli The European Software Testing Awards 2018’de finalist olma başarısını 4. kez üst üste göstermiş olan ilk Türk şirketi.

Yazılım testi alanında Türkiye’de öncü marka olarak, sektörün büyüme ve gelişmesi için çalışmalarımız hız kesmeden devam edecektir. Emeği geçen tüm ekip arkadaşlarımıza teşekkür ederiz ve tebriklerimizi sunarız.

European Software Testing Awards ile ilgili daha detaylı bilgiye linkten ulaşabilirsiniz:
http://softwaretestingawards.com/

Close Menu